Scopul nostru

Selecţia celor mai bune elemente, baieti si fete, pentru practicarea jocului de rugby in cluburile de elita afiliate la Federatia Romana de Rugby si dezvoltarea unor noi structuri sportive in judetele in care nu exista activitate rugbystica. Principalul nostru instrument de intervenție este rugbyul, iar în măsura în care reușim să strângem resurse pentru asta, îl completăm cu acțiuni de suport socio-educaționale. Mai exact, am ales rugbyul pentru că prin însăși natura sa este un sport incluziv, unde orice copil are loc indiferent de dimensiunile sale.

Mic, mare, corpolent, slab, lent, rapid, la rugby ai un post asigurat. Trebuie doar să îți placă să alergi ținând un balon în brațe. Apoi nicio comunitate sportivă nu se compară cu cea a rugbyului, care are o cultură aparte a solidarității și a camaraderiei.

În plus, pe lângă rugby încercăm să îi sprijinim pe copiii noștri cu meditații la materii unde au probleme la școală, mergem în excursii, oferim consiliere educațională și uneori încercăm să le facilităm accesul la suport afectiv profesionist.